Trijntje Vollink

Als de levensenergie weer gaat stromen, kun je oude ongewenste patronen doorbreken en een gezonde leefstijl langdurig volhouden.

Gegevens

Goudzien
goudzienvitaliteit@gmail.com
06-48767441

Over Trijntje Vollink

Sinds 2019 ben ik gecertificeerd trainer en coach in motiverende gespreksvoering (MGV), en ik ben tevens gecertificeerd Vitaloog® en TriA® Coach. Naast mijn werk als docent, onderzoeker en trainer aan de faculteit psychologie van de Open Universiteit (OU), werk ik ook als zelfstandig coach/vitaloog en trainer. Mijn aanpak onderscheidt zich doordat ik beschik over goed onderbouwde wetenschappelijke kennis op het gebied van gedragsverandering, positieve gezondheid, de helende kracht van de natuur, ademhaling en meditatie. Ik maak gebruik van deze inzichten om een vitale leefstijl en persoonlijke groei te bevorderen. Bovendien beschik ik over uitgebreide kennis en vaardigheden om met mildheid en zelfcompassie om te gaan met lage energie, somberheid en gebrek aan motivatie.

Opleidingen

Vitacademie: Post-HBO opleiding POST-HBO GEACCREDITEERDE OPLEIDING

Post-HBO opleiding POST-HBO GEACCREDITEERDE OPLEIDING Een Vitaloog® is een vitaliteitscoach en vitaliteitsadviseur in één. Een vitaloog zet o.a. de vitaliteitsschijf van vijf in om individuen, teams en organisaties te begeleiden naar meer vitaliteit, zodat ze (nog) meer resultaat uit hun talenten, loopbaan en privéleven kunnen halen.

HAN: POST-HBO COACH MOTIVERENDE GESPREKSVOERING

De training Coach Motiverende Gespreksvoering is bedoeld voor personen die een basistraining MGV hebben afgerond en zich binnen hun organisatie willen ontwikkelen in het coachen van studenten en collega's in de toepassing van MGV.

Wandelcoaching Nederland: BEROEPSOPLEIDING WANDELCOACHEN ALS PROFESSIE

De opleiding tot wandelcoach legt een stevig fundament voor jou als zelfstandig coach in een organisatie of voor jouw coachpraktijk. De basis ligt in het gebruiken van de natuurlijke omgeving in combinatie met de TriA® methode.