Nicole Klaver

Sensitief, motiverend en serieus met een vleugje humor!

Gegevens

Overijssel
Klavertraining.nl
info@klavertraining.nl
06-28250852

Over Nicole Klaver

Mensen letterlijk en figuurlijk in beweging zetten is wat mij drijft in mijn werk als coach. De mens achter de mens heeft mijn hele leven al mijn interesse. Niet de buitenkant maar juist de binnenkant is wat mij intrigeert. Aan het roer staan van je eigen leven is iets dat mij kenmerkt en dat ik ook meeneem in mijn coaching. Coachen, superviseren en trainen doe ik zowel binnen als buiten, online en off-line. Na twintig jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs ben ik nu werkzaam bij Wandelcoaching Nederland als trainer en supervisor. Ik ben geaccrediteerd bij de NOBCO/EMCC tot Senior Coach en Supervisor.

Opleidingen

TriA wandelcoach

in 2020 heb ik de opleiding tot Wandelcoach afgerond bij Wandelcaoching Nederland. De modules: TriA, Natuur als coach, Natuurlijk Ont-stressen en Natuurlijk omgaan met Verlies. In 2021 heb ik de tweedaagse training systemisch werken in de natuur gevolgd.

post HBO: leefstijl en vitaliteitscoach- trainer. (Mark)

In 2021 heb ik de post-Hbo opleiding tot Leefstijl-en Vitaliteitscoach afgerond. Een holistische kijk op de mens als geheel. Een volledige coachopleiding geaccrediteerd door de BLCN en NOBTRA.

Supervisor

In 2023 heb ik de opleiding tot Supervisor afgerond. Het superviseren van coaches zowel startende als ervaren coaches. Met het behalen van deze opleiding ben ik bij de NOBCO/EMCC ESIA supervisor. (medio mei 2023)