Maike Korte

Outdoor stress & burn-out coach, specialisatie in hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, ADHD

Gegevens

Overijssel
Mind-Sense-Go
info@mind-sense-go.nl
06-44576787

Over Maike Korte

Ik begeleid mensen met een bijzonder brein naar het vinden van hun eigen gebruiksaanwijzing. Tot bloei komen in een wereld die niet op jou is afgestemd, maar ook jou nodig heeft!

Opleidingen

A year of Polyvagal - Deb Dana (PCPSI) - 2020/2021

Trauma-sensitief coachen. Sociale verbinding en de wetenschap van je veilig voelen. Het vermogen van ons autonome zenuwstelsel (AZS) om ons te kunnen verbinden, te overleven en flexibel om te kunnen gaan met de situaties waar we in het dagelijks leven mee te maken krijgen.

Stress- en Burnout coaching - CSR Centrum - 2020

Stresscoaching vanuit psycho-biologie. Een integrale aanpak van lichaam, psyche én gedrag. Met stepped care je burn-out uit en je herstelmechanisme herstellen.

Tria Wandelcoach - Wandelcaching Nederland - 2019/2020

Het aanspreken van de innerlijke kracht en de positieve aanpak door het inzet van de TriA© methode. in de natuur. Tria Wandelcoach en Tria Ontstresscoach.

Mindful Run en Walk instructeur - Mindful Run Nederland - 2019

Meer energie en minder stress. Ook voor jou! Unieke combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en bewegen in de natuur.

De psychologie van Hoogsensitiviteit - Master of Emotions - Gave Mensen - 2017/2018

Wetenschappelijke kennis, onderbouwing en een toonbox vol oefeningen om te leren jezelf te zijn in een wereld waarin je bent afgestemd op anderen. Inclusief 'De Moed om te Falen' (train-de-trainer faalangst), en 'Het lef om te stralen' (personal branding, 'Wie ben ik eigenlijk en wat past bij mij?)

Post-Hbo Leefstijlcoach - Academie voor Leefstijl en Gezondheid - 2016/2017

Coaching, voeding, beweging, slaap en stressmanagement. Hoe word je gezonder en fitter door duurzame gedragsverandering. Een leefstijl die bij jou past.