Jacqueline Weijtens

Met mijn rustige uitstraling en intuïtie, kom ik graag tot de kern!

Gegevens

Noord Brabant
wandelcoachcompass@gmail.com
0628263838

Over Jacqueline Weijtens

Ik werk in het onderwijs als docent en als coach. Ik vind het super mooi als ik tot de kern mag komen zodat “jij” je bewust wordt van dat wat jij wil veranderen. En hoe mooi is het om dat al wandelend buiten in de natuur te doen. Mijn ervaring vanuit de cognitieve gedragstherapie en het oplossingsgericht coachen komt mooi samen tijdens een wandeling. Wat heeft aandacht nodig? En hoe ga je dit doen?

Opleidingen

Docent Gezondheidskunde

Na mijn VWO opleiding heb ik bij het Moller Instituut in Tilburg de docentopleiding Gezondheidskunde gevolgd. Wat ik heb geleerd is om via een holistische benadering jongeren bewust te maken van de invloed die zij hebben op de eigen gezondheid en die van de ander. Verantwoordelijkheid pakken en keuzes maken!

Post-HBO Medewerker Cognitieve Gedrag Therapie

Met veel enthousiasme heb ik deze opleiding bij RINO gevolgd. Ik heb tools in handen gekregen die ik kan inzetten tijdens mijn lessen maar zeker ook tijdens de coaching van jonge studenten en collega docenten. Vanuit het inzicht dat je via jouw eigen gedachten jouw gedrag kan veranderen zet je een stap in de richting van "de regie pakken" over datgeen wat jou belemmert. Niet helpende gedachten omzetten in helpende gedachten. Jouw kernwaarden ontdekken en patronen zien!

Oplossingsgericht Coachen

Tijdens deze opleiding heb ik geleerd hoe ik de ander in de actie kan zetten. Wat wordt de eerste stap tot verandering. Hoe doe je dit? Deze technieken vulden voor mij bovenstaande Opleidingen aan. Praktisch! Veel oefenen en zien wat er gebeurt.

Wandelcoaching als Professional

Met veel plezier heb ik deze mooie opleiding gevolgd. Voor mij kwam alles samen. Zowel persoonlijk als professioneel. Tijdens de opleiding kom je erachter wat voor een onschatbare waarde de combinatie van coaching en natuur kan betekenen. Je ervaart dat zowel jouw mind als body jou duidelijk maakt wat je nodig hebt. Wat je anders wil. Wat je daadwerkelijk voelt. Als je dat aandacht geeft kom je makkelijker in actie. Het is zoals het is! Hoe nu verder! Jouw verantwoordelijkheid pakken en keuzes maken zodat je gedragspatronen kan doorbreken! De natuur en de wandeling helpen jou als vanzelfsprekend mee!