Ellen Koop

Enthousiaste, analytische en sensitieve coach bij vragen rondom loopbanen, werk-privé balans en vitaliteit

Gegevens

Noord Brabant
Ellen Koop Training & Coaching
info@ellenkoop.nl
06-47674205

Over Ellen Koop

Ik begeleid studenten en medewerkers bij het vinden van de richting waarin zij zich willen ontwikkelen en het bereiken van de doelen die zij voor ogen hebben. Daarbij is mijn streven dat mensen zowel binnen als buiten hun studie of werk voldoende energie en motivatie hebben voor de dingen die zij belangrijk vinden in het leven. Dit komt zowel terug in mijn rollen als docent en onderzoeker bij de Fontys Hogeschool voor HRM en Psychologie als in mijn werk als zelfstandig trainer en coach.

Opleidingen

TriA® voor professionals

In de TriA® voor professionals opleiding heb ik geleerd hoe mijn bestaande vaardigheden en kwaliteiten kan combineren met de inzet van een natuurlijke omgeving en een effectief stappenplan, de TriA® methode.

The Lab of Life trainersopleiding

In The Lab of Life trainersopleiding heb ik geleerd hoe ik studenten en medewerkers kan begeleiden bij het bevorderen van hun vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Hierbij kiezen zij zelf aan welke doelen ze willen werken. Deze training is een wetenschappelijk onderbouwde en bewezen effectieve methode om vanuit eigen regie blijvende gedragsverandering te realiseren.

Master Arbeids-, Organisatie- en Personeelspsychologie

De arbeids-, organisatie- en personeelspsychologie bestudeert de factoren die bepalen hoe mensen zich voelen en gedragen op het werk, inclusief de gevolgen van dat gedrag.

Bachelor Bedrijfskunde

Bedrijfskunde is het vakgebied dat zich bezighoudt met de organisatie en marktomgeving van bedrijven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van inzichten uit andere disciplines zoals bedrijfseconomie, economie, psychologie en sociologie.